ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Az Iontech KFT. 10 éve foglalkozik ioncserélő műgyanták forgalmazásával, vizsgálatával, ioncserés technológiákkal. Azonban mind a cégtulajdonosok, alkalmazottak, mind a beszállítók ennél jóval régebb óta tevékenykednek a szakmában. A piac ismerete, a nagy szakmai múlt és a saját magunkkal szemben támasztott magas színvonalú minőségi elvárások következtében ÖN teljesen nyugodt lehet!

Ha ÖNNEK tapasztalt, a kérdéskört jól ismerő, udvarias és segítőkész tárgyalópartnerre van szüksége meglévő vagy tervezett ioncserés technológiájával kapcsolatban, ne habozzon felkeresni minket! Elérhetőségeink bármelyikén várjuk szíves megkeresését!

Bővebben rólunk

Az Iontech Kft a Somogyi család által alapított műszaki, kereskedelmi és szolgáltató kft. Dr. Somogyi István ioncserés technológiákkal szerzett tapasztalatát és Dr. Somogyiné Mogyorósi Angella közgazdasági ismereteit ötvözve a család összetartó erejével piacképes vállalkozás jött létre 2000-ben. Az évtizedeken keresztül felhalmozódott szakmai tudás, a család összefogása, a piaccal való aktív kapcsolat révén az Iontech Kft. rövid időn belül kiépítette a Peremartoni Ipari Parkban működő telephelyet. Ezen a telephelyen minden szükséges eszköz és lehetőség jelen van, hogy a cég a tevékenységi körébe tartozó feladatokat magas színvonalon, minőségi kivitelezésben, teljes mértékben a vevői igényekhez igazítva lássa el.

Fő profilunk az ioncserélő műgyanták vizsgálata mind általános, mind speciális szempontok alapján. A vizsgálatokat saját laboratóriumunkban, tapasztalt laboránsaink végzik, valamint kapcsolatban állunk a különböző méréstechnikák neves hazai szakembereivel is. A vizsgálatok mellett szaktanácsadással is foglalkozunk. Így Ön a számértékek mellé szakszerű értelmezést, javaslatokat is kaphat, melyek nagyban megkönnyítik az Ön munkáját.

Másik fő tevékenységi körünk az ioncserélő műgyanták forgalmazása. Kapcsolatban állunk számos nagy gyártóval, így mindig márka-függetlenül, az Önnek legmegfelelőbb terméket tudjuk ajánlani. Kínálatunkban szinte az összes márka és típus megtalálható. Továbbá nagy tapasztalattal rendelkezünk speciális ioncserélők, ioncserélő-keverékek összeállításában, így a legegyedibb igényeket is kiszolgálhatjuk. Természetesen ha Önnek a legmagasabb igényeket is kielégítő ioncserélőre van szüksége, mi bátran ajánljuk a VARION ioncserélő műgyantákat. Az Iontech Kft a VARION márka tulajdonosa és egyedüli forgalmazója.
Az új ioncserélők értékesítése mellett vállaljuk használt ioncserélő műgyanták felújítását, tisztítását is.

Ha termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra van szüksége, kérem nézze meg Termékeink vagy Szolgáltatásaink menüpontjainkat. Ha ott sem találja meg a választ kérdésére, bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink valamelyikén, melyeket részletesen a Kapcsolat menüpont alatt talál meg!

(c) 2009 Minden jog fenntartva - www.iontech.hu
Copyright: www.navilanetgrafika.hu